Jos olet päättänyt vuokrata yksityisen suihkukoneen, se, mitä syöt koneessa, on olennainen osa kokemustasi. Halusitpa sitten alkupaloja, sushia, Michelin-tähtikokin valmistaman lämpimän ruoan tai yksinkertaisesti croissantin, sinun tarvitsee vain kysyä sitä meiltä ennen lentoa, ja sinun tarvitsee vain nauttia siitä koneessa. Yksityislentokoneella voit käyttää räätälöityjä tarjoiluja, jotka takaavat huippuluokan gastronomisen kokemuksen.
Mitä voin tilata koneeseen? Räätälöidyt tarjoilut…
Vastaus on yksinkertainen: voit tilata mitä haluat. Ruoat valmistetaan maassa pitopalveluiden tai lentoyhtiöiden catering-asiantuntijoiden toimesta. He voivat suunnitella yksinkertaisia gourmet-menuja, joissa käytetään paikallisia, luomu- ja kausituotteita. Voit myös pyytää heitä valmistamaan alueellesi tai maallesi tyypillisiä ruokia.
Juomia voit valita rajattomasti: samppanjaa, grand cru -juomia, olutta, virvoitusjuomia tai hedelmämehuja.
Liikemiesten usein arvostamasta kaviaarista jalkapalloilijoiden suosimaan perinteiseen kebabiin, olemme täällä täyttämässä kaikki toiveet, myös kaikkein yltiöpäisimmät.

Miten ruoat valmistetaan?
- Ruoat valmistetaan etukäteen ottaen huomioon mahdolliset allergiat tai mieltymykset (vegaani, halal, kosher jne.) sekä olosuhteet, joissa ne maistuvat aluksella, kuten korkeus merenpinnasta.
- Sen jälkeen ne luovutetaan lentoaseman palveluoperaattorille, kuten FBO:lle, jossa ne säilytetään jäähdytetyssä tilassa ennen kuin ne otetaan lentokoneeseen.
- Lentokoneessa ateriat kootaan ja lämmitetään uudelleen ennen kuin ne tarjoillaan asiakkaille.
Voiko samoja ruokia syödä kaikissa yksityiskoneissa?
Vaikka ruokalistat ovat räätälöitävissä, ne vaihtelevat hieman valitsemastasi yksityiskoneesta riippuen. Kevyet ja ultrakevyet yksityiset suihkukoneet, esimerkiksi Phenom 100 tai Pilatus PC-24eivät aina tarjoa mahdollisuutta lämmittää ruokaa uudelleen. Kokit mukautuvat kuitenkin vaatimuksiisi ja tarjoavat sinulle laadukkaita kylmiä ruokia. Suuremmat ja toiminnallisemmat yksityiset suihkukoneet, kuten esimerkiksi Gulfstream G550tai VIP-lentokoneet, kuten Boeing Business Jeton vain vähän rajoituksia.

Ketkä ovat yhteistyökumppaneitamme?
Teemme yhteistyötä joko suoraan valitsemasi ravintolan tai pitopalvelun, kuten Dalloyaun tai Lenôtren, kanssa tai johtavien lentoyhtiöiden pitopalveluiden, kuten Air Culinaire Worldwide, Servair tai Gate Gourmet, kanssa.
Kaikki riippuu siitä, mitä sinä asiakkaana haluat syödä. Esimerkiksi Air Culinaire tarjoaa matkakohteittain vaihtelevia ruokalistoja, joihin voit tutustua etukäteen, kuten Pariisin ruokalistaan.
Osoitteessa Bourget toimivien catering-tiimien joukosta löydät mm. seuraavat: Air Culinaire Worldwide, Harry Traiteur, Uppersky Gourmet ja In Fine Gourmet.
Air Catering -asiantuntijoiden käyttämisen etuna on se, että he tarjoavat korkealaatuisia ruokia, jotka voidaan syödä useita tunteja valmistuksen jälkeen. He myös sopeutuvat lentokoneen erityisolosuhteisiin ja osaavat erinomaisesti noudattaa kylmäketjua. Lisäksi he lisäävät valmistettuihin ruokiin makua parantavia aineita, koska matkustamon paineistus voi muuttaa asiakkaan käsitystä ruoasta.

Kulinaarinen tarjonta yksityislentokoneessa on siis rajaton, mutta se mukautuu silti lennon ja tarjottavan VIP-palvelun asettamiin rajoituksiin.